“Мая Манолова се изправя срещу един кандидат, каквато е г-жа Фандъкова, с опит, много ясна представа за бъдещето на София, защото направеното за София не е никак малко”. Това каза Цвета Караянчева пред БНТ по повод критиките на Мая Манолова към работата на Народното събрание. Караянчева добави, че “не й прави чест да говори по този начин, но тя вече влезе в предизборна кампания и виждаме каква ще бъде кампанията още в първите дни – общи приказки, без конкретика по проблемите на София, защото тя няма реална представа какво точно се е случило през годините”.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

На въпрос ще работи ли парламентът нормално заради изборите, Караянчева посочи, че предстои да се види колко депутати ще бъдат кандидат-кметове и ще се направи анализ с колегите ѝ от другите парламентарни групи на председателски съвет. „За сега сме говорили евентуално една или две седмици преди изборите парламентът да не работи, но все още предстои да се обсъжда“ каза още Караянчева.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Относно кандидатите за кметове на ГЕРБ за местните избори в големите градове Караянчева добави, че са от няколко мандата и са направили много за градовете си. “Те са утвърдени като личности. Не се съмнявам в успеха им, защото това, което са направили за градовете си, е видимо и се надявам хората да го оценят“, посочи тя.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Караянчева добави още, че “явяването на избори и търсенето на доверие от хората, което винаги сме получавали, е важно. Надявам се да получим доверието им, защото сме били винаги честни към тях. Никога не сме поемали ангажименти, които не може да изпълним“, допълни тя.

.


Share Follow

Leave A Reply