“Бойко Борисов ме попита дали ще правя политически проекти.” Това обяви в интервю за бтв Цветан Цветанов. Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ на 7 юли, днес е председател на Евроатлантически център за сигурност.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

“Познавам хората от неговото обкръжение, познавам манталитета, който притежават, казват му това, което иска да чуе, не реалното състояние на държавата и структурите на партията. Той е категоричен, че винаги е бил откровен с Бойко Борисов. Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски”, отговори Цветан Цветанов на въпрос дали се чува с премиера.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

За предстоящите местни избори бившият зам.-председател на ГЕРБ смята, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения. Загубили са и 15 потенциални кандидати, с които той е преговарял година и половина. За битката в София прогнозира, че за първи път от много години ще има балотаж. “Искам да кажа на Данчето Фандъкова да бъде силна, защото тази битка ще бъде с преминаване на всякакви граници”, посочи той.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС


Share Follow

Leave A Reply