Слоганът на кампанията за местните избори на партията в столицата е „Имаме решение за София“. На събитието присъстват лидерът на БСП Корнелия Нинова, председателят на Градския съвет на БСП – София и водач на листата за общински съветници Калоян Паргов, заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов, младежи и стотици членове и симпатизанти на партията. На събитието ще бъдат представени всички 24 кандидати за кметове на райони, издигнати от „БСП за България“ и 61 кандидати за общински съветници.Калоян Паргов

“Поставяме началото на кампанията и на смяната на статуквото в София.” Това каза председателят на Градския съвет на БСП – София и водач на листата общински съветници на „БСП за България“ Калоян Паргов. “Ние от БСП заложихме на кандидат за кмет на София, който е доказал, че може да работи за доброто на хората. Човек, който не се страхува да влиза в битки, когато е убеден в каузата, която защитава и да ги печели”, допълни Паргов.

снимка: БСП

снимка: БСП

Той подчерта, че кандидатите са хора, които в следващия един месец няма да работят всеки за себе си, а за победата, за победата на “БСП за България” в тези избори, за по-доброто бъдеще на София и на столичани.Лидерът на БСП Корнелия Нинова обеща на съмишлениците си, че ще развива общинските болници, че ще развиваме общинските училища, заедно ще осигурим на нашите деца места в безплатни детски градини, на младите семейства затруднени за своя старт в живота общински жилища, на възрастните ни родители, уважение, социални услуги, гарантиран социален живот.

 


Share Follow

Leave A Reply