Това тече поне от половин година и не е толкова невинно, колкото изглежда на пръв поглед. Това не е поредната дигитална щуротия”. Така вицепремиерът Томислав Дончев коментира паниката в Сливен и Ямбол, при която родители опразниха три училища от страх, за да не им вземат децата. Той е категоричен, че отнемането на дете е крайна мярка, когато детето живее в опасни за здравето и живота му условия. Рядка, драстична мярка, която е обект на съдебен контрол”, обясни вицепремиерът.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

По негово мнение има замесени политици, който са пряко ангажирани с каузата. По думите му са ангажирани няколко такива кандидат- кмета и една политическа сила. “Доколкото знам е коалиционен партньор на левицата в няколко формата за местните избори”, заяви Дончев.деца

Относно изборите, Томислав Дончев заяви, че на всички избори ГЕРБ са играли честно. „Кампанията не започна добре. От мръсна кампания страда демокрацията”, заяви Дончев. Той коментира и ситуацията с Волен Сидеров и поведението му в ефира на държавната телевизия.„Коалиционното управление нито е лесно, нито е просто и за съжаление предполага компромиси. Въпросът е да не се преминава една граница. Близо сме до нея”, каза Дончев.

снимка: slavyansk.today

снимка: slavyansk.today

„Темата за голяма инвестиция за производство на автомобили не е затворена. България има над 200 фабрики, които произвеждат автомобилни компоненти. Убеден съм, че рано или късно тази концентрация ще доведе до това България да има голяма инвестиция в производството на автомобили”, каза Томислав Дончев.


Share Follow

Leave A Reply