“Президентът Румен Радев грубо погазва Конституцията, участвайки в предизборната кампания на един от кандидатите за кмет на Смолян”, заяви пред телевизия “Европа” депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. По думите му за пореден път държавният глава е погазил демокрацията, като е показал, че не е обединител на нацията.

снимка: Фейсбук

снимка: Фейсбук

Ден, след като в социалните мрежи един от кандидатите за кмет на Смолян се похвали, че се е срещнал с президента Румен Радев, последва острата реакция на ГЕРБ.  От ГЕРБ все още обмислят дали да сезират ЦИК и Конституционния съд за гафа на държавния глава.

72685507_130437458356955_7189621893106761728_n

Кандидатът за кмет на Смолян Стефан Сабрутев написа във “Фейсбук”: “Успях да споделя най-важните си намерения, заложени в управленската програма, която съставих като кандидат кмет, и получих добра обратна връзка – главнокомандващият държавата ни сподели, че е добре запознат с обезлюдяването на областта и че районът ни се нуждае от адекватна държавна политика. Господин Радев посочи развитието и повишаването на качеството на туризма като ключов фактор за община Смолян”.


Share Follow

Leave A Reply