“Няма да подкрепим нито Мая Манолова, нито Йорданка Фандъкова при евентуален балотаж между тях, защото не споделят нашите ценности”.Това каза арх. Борислав Игнатов в бТВ, кандидат на “Демократична България” за кмет на София. “За нас не стои въпросът кого бихме подкрепили на втория тур на местните избори в София, ние ще сме на балотаж с една от двете”, каза още Игнатов.

Борислав Игнатов, снимка: gradat.bg

Борислав Игнатов, снимка: gradat.bg

Според него основният проблем на София е корупцията- от дребните услуги до обществените поръчки. Той ще се бори с корупцията чрез дигитализация и електронно управление. От първия ден ще направим пълна ревизия и на собствеността на общината, и на всички регламенти, заяви кандидат-кметът. По думите му в момента с огромни средства от Европа в София се постига прекалено малко и прекалено бавно. Игнатов даде пример с обещанието с парите от Синята и Зелената зона да се изграждат паркинги в града.
снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Относно проблемът с липсващите места в детските ясли в София той обещава да реши като в новите сгради във всеки район общината изкупува партерни помещения и там изгражда ясли. Допълнително ще има и ваучери от 350 лв. за семействата, за които няма места в общинските ясли и градини. Архитектът даде заявка да остане в политиката, дори да загуби битката за София.


Leave A Reply