Основен източник на замърсяване в квартали на София са горенето на гуми, на текстил от домове, които са незаконни цигански постройки. Това каза кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки по време на предизборен дебат с още четирима кандидати в ефира на БТВ.

снимка: БТВ

снимка: БТВ

Кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки посочи, че има вариант дебатът да премине в декламации, но да пропусне мнението на кандидат за общински съветник, който не е футболен хулиган, но написа в социална мрежа, че най-евтиният транспорт за евреите са конските вагони, визирайки Тома Белев и посочи, че очаква изявление по темата от Борислав Игнатов.

София, мръсен въздух

По думите му основен източник на замърсяване в квартали на София са горенето на гуми, на текстил от домове, които са незаконни цигански постройки. “Те трябва да бъдат премахнати, те са източник на болести, на престъпност”, обяви още Джамбазки.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Във връзка с ремонтите Джамбазки посочи, че решението на проблема е просто – трябва да има контрол на ремонтите и да се налагат глоби. „Относно изказванията на опонентите, че ще изкупуват междублокови пространства, трябва да се знае, че това ще струва на гражданите много пари – само за район „Младост“ са около 60 млн. лв.“, заяви той.

снимка: БТВ

снимка: БТВ

На въпрос на арх. Борислав Игнатов във връзка с това, да даде финансова обосновка за предложените 3 лв. на километър за извънградска линия, Джамбазки подчерта, че по този начин „не е подарил концесия на фирма“. „Явно отново г-н Игнатов не се е подготвил и не знае коя линия до кои населени места отива. Четете ги тези домашни“, каза той.


Leave A Reply