“Изборните ни резултати са добри, не са за ожалване и оплакване, но са недостатъчни за претенциите, които имаме, върнахме се в мача с четири областни града: Русе, Благоевград, Перник, Разград. Това каза председателят на БСП-София и общински съветник в СОС Калоян Паргов пред Нова телевизия. „Самите избори зададоха много въпроси. И очевидно, че резултатът на БСП не беше очакван от много хора: дали вътре, дали вън – няма значение. Но такъв е резултатът и той отразява нашата работа на целия екип, който аз ръководя, не само моята“, отбеляза Паргов.

„Председател съм на най-голямата организация в БСП. На Пленума в неделя призовах за съгласие, а не за съглашателство. Поставих три въпроса, които са много по-важни от това „кой е по-по-най”. Най-важно е каква да бъде политиката, какво да се прави, как да се прави и с кого да се прави. И в цикъла, който започва от 1 декември, това трябва да е ключовото. Изразих една тревога, свързана с начина, по който си говорим вътре, без значение за какво”, поясни Паргов.

Той заяви, че в писмото с искане за оставката на Корнелия Нинова като лидер на левицата не е поставен нито неговият подпис, нито тези на някои от емблематичните фигури на градската организация на партията.


Share Follow

Leave A Reply