Броени дни остават до първата по рода си в България конференция за изкуствен интелект AI&I, съобщиха организаторите. На 26 ноември 2019 г. в София Тех Парк се събират водещи експерти от Microsoft, Google, Facebook, Amazon, Rimac Automobili, DELL и други. Организатори са тук, списание “Икономика” и Дигитална национална коалиция. Събитието има за цел да срещне големите технологични корпорации със стартиращия бизнес, академичния свят и публичния сектор, за да дискутират формули за успешно и етично въвеждане на изкуствения интелект в ежедневното управление.

снимка: wenabv.com

Конференцията ще стартира с два визионерски панела „Човекът срещу машината“, в които ще имате възможност да чуете гледните точки на водещи лектори от Microsoft, Google, Facebook, Amazon, Rimac Automobili и други.
В рамките на деня ще бъдат представени иновативни решения в различни
области:
– FINTECH – “Нарастващият ефект на AI върху финансовите услуги“
– Публичен сектор – „Как AI води до революцията в публичния сектор“
– Здравеопазване – „Как изкуственият интелект трансформира здравеопазването?“
– Комуникации – „Иновации в сферата на комуникациите и потребителското поведение“;
– Автоматизация – „Умни решения“.
По време на дискусията „Smart Cities” ще бъдат презентирани иновативни решения за подобряване на градската среда и качеството на живот.

снимка: cdt.nd.edu

В рамките на конференцията ще имате възможността да посетите и две паралелни работилници за Маchine Learning – водена от SAP, както и още специализирани уъркшопа:
– Evolution of the Vehicle Architectures in the Age of AI and ADAS
– Умни договори
– Иновации в денталната медицина
Събитието предоставя шанс лично и чрез екипа си да се запознаете с най-новите тенденции в областта на изкуствения интелект и какви нови решения могат да послужат във вашата дейност. Ще участват още лектори от DELL Technologies, Vivacom, SAS, UniCredit Bulbank, Телелинк и други. В дискусията ще участва специална селекция от стартиращи компании от България и региона, успешно използващи изкуствен интелект и machine learning в своите решения.
Повече за конференцията може да прочетете тук.


Share Follow

Leave A Reply