Лидерът на „Атака” и общински съветник Волен Сидеров разкри посочи как ще гласува по важните точки в Столичния общински съвет през идните дни. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Националистът направи и анализ на перипетиите, през които премина „Атака” през последните 10 години.

снимка: БГНЕС

„Увеличението на бюджета за чистота на Столична община за 2020 г. скача от 207 на 217 млн. лв., с цели 10 милиона. Аз ще гласувам категорично против. Освен това ще настоявам за подробен анализ от надлежните органи какви договори са сключвани и с кои фирми, точно както заявих и в предизборната си кампания за кмет на столицата”, заяви Сидеров.

снимка: politikata.net

Той допълни, че данъците за автомобилите на столичани също ще се гласуват скоро, като заяви, че по темата трябва да има голямо обществено недоволство. По думите му предлогът за вдигане на данъка е нонсенс, тъй като се вдига данъкът както на колите, които замърсяват повече, така и на тези с газови уредби.

„Това ще засегне стотици хиляди души. Ние ще предприемем всички действия, както като партия, така и като медия, да спрем подобно безочие”, каза още той.


Share Follow

Leave A Reply