“За нас не е нормално Нено Димов да бъде изкупителна жертва за всички водни проблеми от 30 години насам”. Това заяви Юлиян Ангелов от ВМРО пред бТВ, във връзка с констатацията, че днешният коалиционен съвет е бил неприятен.

Юлиян Ангелов
снимка: БГНЕС

“За смъкване на напрежението в държавата се стигна до такава публичност от страна на разследващите органи, със задържането на Нено Димов”, посочи Ангелов. “Нено Димов е взел мерки да бъдат намалявани количествата вода, които се подават към Перник и предприятията. Неговото разпореждане е било нарушено”, каза Юлиян Ангелов.

снимка: БГНЕС

За предложението на Обединените патриоти на Емил Димитров за нов екоминистър Юлиян Ангелов каза, че той е принципен човек и е педантичен, искаме да се види цялата истина, допълни депутатът.
За да бъде подкрепен Димитров, ВМРО разчита на партиите, които са в управлението, не на опозиционните. И 20 министъра да бъдат арестувани, в момента вода в Перник няма. Трябва държавата по-бързо да работи и да види какви алтернативни източници да се включат, каза Ангелов.


Share Follow

Leave A Reply