“БСП не само дават широка писта на фалшивата информация, а и са нейни автори”. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Младен Шишков по време на дебатите по вота на недоверие. По думите му една от най- тежката лъжа на левицата е, че над 500 хил. българи са на воден режим. “Истината е, че реалните данни от ВиК операторите към 30 декември 2019 г. са, че хората, които живеят с места с нарушено водоподаване са 116 хил.“ Според него следващо невярно твърдение е, че загубите на вода нарастват до 61 % към момента. „Нищо подобно“, подчерта още Шишков. По думите му на места, където са реализирани проекта за воден цикъл, загубите са намалели драстично.

снимка: БГНЕС

„Няколко пъти споменавате, че ГЕРБ управлява 10 години. Не, колеги ГЕРБ управлява от 2009 г. с прекъсване. еврофондовете функционират от 2007 г. От 2007 до 2019 г. са спирани два пъти по време на управлението на БСП. Това прави една трета от периода“, отчете още Шишков. Той обърна внимание, че запазена марка на БСП е да нагнетява напрежение и красноречив пример е кризата в Перник. „Фалшивите новини се връщат като бумеранг“, допълни депутатът от ГЕРБ.

снимка: БГНЕС

“Уважаеми колеги, моите уважения, но така политика не се прави. Лъжата никога не се цени. Цени се искреността. Сигурен съм, че ще съумеете да намерите подходящите измиващи препарати, за да отмиете час по-скоро неприятното усещане и притесненията, които създадохте на хората с всичките ви лъжливи твърдения. Искате да управлявате, а не давате алтернатива. Нещо повече дори и малкото неща, които вие предложихте, ние вече ги изпълняваме”, обясни още Шишков.


Share Follow

Leave A Reply