“Атака” ще определи своето отношение към вота на недоверие при неговото гласуване”. Това каза независимият народен представител от „Атака“ Павел Шопов по време на дебатите по вота на недоверие. „Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Измислено е да има вот на недоверие поради много причини. Те са вътрешнопартийни за БСП. Предстои избор на председател. Целта е и свалянето на правителството, може би последен опит да има предсрочни парламентарни избори. Винаги, когато опозицията мисли за вот на недоверие, мисли първо да има ли, а след това по какъв повод“, каза още Шопов.

снимка: БГНЕС

Според него въпросът за БСП не е в Перник, за боклуците, за екологията. „А да се свали ли това правителство и да вървим към предсрочни избори или да не се сваля и да продължи да изкара мандата си“, коментира Шопов.

Павел Шопов

Павел Шопов обясни и отказа на “Атака” да участва в консултациите на БСП за представяне на мотивите на вота на недоверие преди той да влезе в парламента за обсъждане и гласуване. Павел Шопов заяви, че от БСП не са защитили Волен Сидеров и партията, когато не са му дали шанс дори за последно изказване, а сега левицата търси шестте гласа на “Атака”.


Share Follow

Leave A Reply