“Ако не сме полезни за управлението и не се приемат предложенията ни, няма да сме част от властта”. Това каза народният представител от ПГ на “Обединени патриоти” Юлиан Ангелов пред журналисти в Народното събрание по повод коалиционните взаимоотношения и задържането на служител на “Басейнова дирекция” – Пловдив.

снимка: БНР

Според него акциите на прокуратурата целят да ударят единния от коалиционните партньори. “Подобни пиар акции и то върху безобидни жени, са недопустими изобщо. На всички ви стана ясно вчера, че включително и прокурорът, който е поискал да се удължи мярката на тази жена в Пловдив е казал, че няма никакви доказателства и му трябват 72 часа да събере доказателства. Чудя се къде живеем ние?”, каза още Ангелов по повод случая със задържания директор на “Басейнова дирекция” – Пловдив.

Юлиан Ангелов уточни, че от ГЕРБ са обяснили, че не са запознати с този случай и че ще го проучат. “Надяваме се да има вътрешна проверка защо се е стигнало дотам”, допълни депутатът от “Обединени патриоти”.
Според него въпросът е дали България ще се превръща в полицейска държава.


Share Follow

Leave A Reply