Премиерът Бойко Борисов инспектира как върви изграждането на обхода за Поморие. С него са кметът на Бургас Димитър Николов, финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.
“Със завършването на тази отсечка, ще се завърши и ремонта на АМ “Тракия”. По-рано Борисов направи проверка на строителството на “Арена Бургас”.

Спортната зала е без аналог за България и е разделена функционално на четири подобекта – основна зала за лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др., в това число концерти, конференции и конгреси, малка зала с капацитет 1500 души, тренировъчна зала и открит етажен паркинг с над 800 места.

снимка: БГНЕС

“С министъра на екологията Емил Димитров сме се разбрали понеделник сутринта да имам предложение от него за зам.-министър на мястото на Живков. Няма милост за никого. Специално ГЕРБ не можете да ни упрекнете в милост”, каза в Поморие премиерът. Във връзка със списъка с имена и суми, иззет от дома на един от обвиняемите на А.Б., който прокуратурата разпространи вчера, Борисов коментира, че всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата. И аз мога да си напиша един за кмета на Поморие 1000 лв., за Горанов, 2000 лв., за Нанков, 3000 лв. “Задържаният ще каже за какво е правил този списък, аз не искам да гадая”, коментира още Борисов. Когато са правили добър бизнес, съм им откривал заводи. Когато предупредихме, че с отпадъците ще има проблем, оттогава ДАНС и МВР работят. Всеки да се сърди сам на себе си”, допълни той.


Share Follow

Leave A Reply