В събота започва рехабилитацията на нов участък от бул. “България”. Строителните екипи ще работят в участъка от бул. “Тодор Каблешков” до бул. “Гоце Делчев” в посока център. Движението ще се извършва двупосочно в срещуположното пътно платно посока “Бояна”.

За същия период автобусите от линии № 64 и 304 ще се движат също в това пътно платно на бул. “България”. Ще се изместят някои от спирките на градския транспорт – спирка с код 0308 “Бул. Гоце Делчев” за автобусни линии № 64 и 304 на бул. “България” се измества преди бул. “Гоце Делчев” непосредствено преди зоната за престрояване на кръстовището и спирка с код 2213 “Ул. Тодор Каблешков” за автобусни линии № 64 и 304 на бул. “България” ще се измести назад преди ул. “Тодор Каблешков” непосредствено преди зоната за престрояване на кръстовището.

снимка: БГНЕС

На 5 юли, неделя, ще започне и ремонт на ул. “Тодорини Кукли” в участъка между от ул. “Александър Екзарх” и ул.”Витиня”. До 5 август 2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на ул. “Тодорини кукли” в участъка от ул. “Александър Екзарх” до ул. “Витиня”, като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно в същия участък. Ще се извърши обновяване на пътното платно и на тротоарите. За същия период от време се изместват автобусните спирки по маршрута на автобусна линия № 120 с код 2216 “Ул. Тодорини кукли”, с код 1612 “Стадион Г. Аспарухов” и с код 1869 “Ул. Витиня” в северното пътно платно на ул. “Тодорини кукли” в участъка от ул. “Александър Екзарх” до ул. “Витиня” успоредно на съществуващото им положение в обособени за целта места.


Share Follow

Leave A Reply