“Гласувах за силна и единна БСП. Гласувах за този, който може да направи БСП отново победител. Така, че хиляди, милиони да се гордеят с нея”. Това каза Кирил Добрев след като гласува във вътрешните избори на БСП за председател на партията, предаде бТВ. Той е другият основен кандидат за лидер на левицата, освен Корнелия Нинова.

В отговор на журналистически въпрос защо не е ясен броят на членовете на левицата, които имат право на глас, той отговори така: „Прилича ми малко като в казармата, където получавах заповеди да копая от оградата до обед. В случая, ние гласуваме от сутринта, докато изберем председател. Надявам се всички социалисти да са във форма“.

снимка: БГНЕС

Той сподели, че се е объркал кой е останал в битката за председателското място и кой се е оттеглил. „Има доста сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава. Изпратили сме доста сигнали. Имаме рекордьори, които за 22 минути са гласували 30 души. Това са някакви гении, които за около 40 секунди са попълнили ЕГН-тата си и са гласували“, коментира Добрев. По думите му мобилната секция във Варна трябва да обиколи 419 адреса, според него това е за Рекордите на Гинес. Той пожела успех на колегите си и призова социалистите да бъдат активни.


Share Follow

Leave A Reply