Продължава разпитът на свидетели по делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Подсъдим за инцидента е Кристиян Николов. Съдът изслуша разказите на преки очевидци на случилото се на 19 април. Четирима от преките очевидци не потвърждават версията на подсъдимия и неговата приятелка, че Кристиян Николов е помогнал на Милен Цветков след тежкия инцидент: че му е давал вода, правил му е изкуствено дишане и че му е сложил обувка под главата. Всичките свидетели, част от тях служители от близкия търговски център, шофьори или пешеходци, твърдят, че други хора са помагали на Милен Цветков.

Някои от тях казват, че сериозно са се притеснили от това, че мощният джип на Николов е можел да се забие в тяхната кола. Беше разпитан и един от съседите на Кристиян Николов, който потвърди, че вечерта преди инцидента е имало купон в дома на Николов до късно през нощта. Било е доста шумно и се е пускала силна музика. Този съсед разказа, че това е нещо, което се е случвало често там, дори е била викана полиция заради силен шум.

снимка: kashmirpatriot.com

Разпитът на свидетелите продължава. Най-интересни ще бъдат показанията на вещите лица, които трябва да кажат какви количества наркотични вещества е имало в кръвта на Николов и дали те са могли да повлияят на неговото поведение.


Share Follow

Leave A Reply