Родното Черноморие е все по-атрактивно за българи, сърби, македонци, румънци, украинци и молдовци. Това отчитат от водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп. Причината, от една страна, е нарасналият брой традиционно летуващи в чужбина сънародници, които преоткриват предимствата на българските курорти, а от друга – гостите от съседните държави, които са привлечени от достъпните цени, добрите условия за отдих и възможността да дойдат до страната ни с автомобил – силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

„Наблюдаваме все повече запитвания за престой в затворените ни комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите ни има търсене на разнообразни опции за почивка, като преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон“, допълват от Галакси Инвестмънт Груп. От компанията инвеститор споделят още, че често, в края на своята ваканция, доволни от своя престой туристи се превръщат и в собственици на ваканционен имот. 

Затворените комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“ на Галакси Инвестмънт Груп са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър. Те залагат на елегантен стил, модерна архитектура и високо качество на строителството. „С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, споделят от компанията. За да бъде гарантирано уединение и сигурност, са осигурени звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг. Допълнително предимство на ваканционните комплекси е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и почивка.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори за избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3 000 семейства в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental – в град София и Royal Beach Barceló – в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.


Share Follow

Leave A Reply