“Здравейте, победители. Знаете защо сте тук. Знаете, че ГЕРБ води България към по-добро. Знаете, че отмъстителността и омразата се плаща скъпо от едно общество. Всички заедно няма да го позволим. Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием на 11 юли. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по време на откриването на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в София.

снимка: БГНЕС

“Тук съм, защото съм европеец, искам България да се развива и просперира и не желая да коленича пред червения, прокремълски президент, не желая да харесвам червения Бойко Рашков. Левицата продължава да променя облика си като дявола, но българските граждани го виждат”, обясни той. “Нашата сила е демокрацията. Не желаем да променяме народа си, а да му служим”, увери Митов. “Нашите опоненти непрекъснато се опитват да вкарат българския народ в някаква идеологическа кошара, защото им пречи. Нашата сила е и в свършената работа.”, допълни той.

снимка: БГНЕС

“Политическите ни опоненти не искат да работят, занимават се с клеветническа кампания. Ние не се плашим от работата. Ще продължаваме да развиваме, както спорните, така и културните Тези, които не знаят как да вършат работа, непрекъснато се оправдават. Те обясняват, че нещо не се е подредило както трябва и затова не са успели. Демокрацията им пречи и се опитват да я демонтират. Опитват се да превърнат всичко в хаос и успяват засега. Те имат единствено озъбена омраза и мракобесие. Всичко това се побеждава с внасяне на ред в хаоса и победа. Ние представляваме отговорните работещи, знаещи и амбициозни хора, които ще гласуват отново за нас”, подчерта Даниел Митов

снимка: БГНЕС


Share Follow

Leave A Reply