“Пламен Николов беше избран 12 дни преди да бъде представена кандидатурата му”, заяви пред БНР Филип Станев зам.-председателят на “Има такъв народ”.

снимка: БГНЕС

“Крайно време е политиката в България да престане да се прави по битак тип начин. Ако ще изчегъртваме модела ГЕРБ, като го подменяме с друг модел в тази посока и ще го маскираме с това, че сме умни, красиви, че сме градската интелигенция, това е грешен подход. Да престанем да се делим на умни и красиви, на грозни и прости! Дайте да работим, че тази държава го е закъсала жестоко”, заяви той.

снимка: БГНЕС

Той допълни, че няма как от “Демократична България” да твърдят, че нямат претенции за постове, а след това да се появят с претенции. Станев посочи, че ИТН иска пряко да носи политическата отговорност, за да може да понесат вината, в случай че не успеят да се справят и заяви, че “властта за нас не е самоцел, топ приоритет е постигане на възмездие спрямо случилото се през последните 12 години”.

снимка: БГНЕС

“Много скоро ще видите персоните в кабинета ни – професионалисти, хора с висок морал, склонни да носят отговорност. Представете си какво ще стане, ако кажем кабинета поименно, представете си какво ще стане в медийно отношение – всичко ще се разтури, ще започне едно жълто говорене. В момента не трябва да се търси интрига, трябва да се действа практично”, каза още той.


Share Follow

Leave A Reply