“В момента Министерството на финансите спира изплащането на ДДС, за да изглежда, че има пари в хазната.” Tова заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който беше на посещение в софийското село Губеш. ПП ГЕРБ отпусна 100 хил. лева, за да бъдат възстановени къщите в селото, след като пострадаха след тайфун. Към днешна дата вече всички къщи са с покриви, заявиха хората от селото. Те обясниха, че все още нямат отговор от държавата, въпреки че са подали писмо до МС с искане за финансова помощ.

“Провалът на служебното правителство е страховит”, заяви още Борисов. “Нито ще подкрепяме това правителство, нито искаме да участваме в каквото и да е било”, посочи още той. По думите му “и последната илюзия, че може партиите да се разберат изчезна”. А основният виновник за това е президентът Румен Радев, коментира още бившият премиер.

снимка: БГНЕС

“Румен Радев ще падне със служебното правителство. Провалът на служебното правителство е страховит. Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос. Станислав Трифонов и той заговори за хаос, аз го предупреждавах. В същото време COVID вълната седи, в цял свят почват някаква действия, а ние седим. А бежанските вълни в момента са огромни, натискът е огромен, а МВР се занимава да ходи при на кмета жена му, да я тормози, за да го издаде”, коментира още той.


Share Follow

Leave A Reply