„Рашков пуска предизборни димки. Той не е вътрешен министър, а председател на предизборния щаб на Радев. Настояваме предизборната кампания да бъде битка на идеи и партиите да намерят допирни точки. В противен случай, заради такива като Рашков, ще продължим още месеци да затъваме в тази криза, в която сме в момента”. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в петък.

снимка: БГНЕС

Той за пореден път призова да се разследва продажбата на фирма със задължения към хазната от 1,5 млн. лв. от страна на шефа на НАП Румен Спецов.

снимка: БГНЕС

Те разкритикуваха и повишаването на цените в енергетиката. „В последните няколко месеца ставаме свидетели на безхаберието в българската енергетика – това е ограбване на гражданите, на бизнеса, на общините. Призоваваме Рашков не да прави PR акции в КЕВР, а да влезе в енергийното министерство”, казаха още от ГЕРБ. По темата за предстоящия вот 2 в 1 през ноември Тома Биков категорично заяви, че членовете на ГЕРБ ще бъдат инструктирани да не подписват никакви документи, давани им от полицията. А твърденията, че ГЕРБ и ДПС се готвят да купуват гласове, Биков определи като „смешни ченгесарски номера”.


Share Follow

Leave A Reply