Разкажете ни за себе си. С какво се занимавате?

Какво мога да кажа, на 35 г. съм, нямам сключен брак, но от години живея с партньора до себе си. Всъщност буквите в марката идват от нашите имена. Развитието на бранда ми не е във връзка с образованието ми. Аз прекъснах моето висше образование, което беше свързано с Туризъм, чисто страстта към модата ми няма общо с образованието ми. Това е било нещо, което още от дете ми е било интересно. Не съм имала мечта да създавам бранд, стана съвсем случайно. Един ден реших да си ушия мой модел яке за мен и моя приятелка, която има спортен бранд, ми каза: защо не пробваш да направиш повече бройки. Така съвсем на шега направих няколко модела якета първата година и интересът беше доста неочакван за мен. Втората година повторих и имаше все по- голям, а третата годината беше такъв интерес, че аз не можах да смогна и вече тази година се захвах по-сериозно като организация, производство и маркетинг. Като за момента работя само за зимния сезон, не е целогодишно.

Къде се изработва Вашият бранд?

Изработват се в Търново, абсолютно всичко е българска продукция от плата до копчето, абсолютно всичко е българско.

Къде се продават и къде могат да бъдат намерени?

За момента само онлайн в инстаграм, фейсбук и на нашия сайт, който е www.mmpuffa.com
Сайтът за онлайн покупки вече е достъпен и се извършват доставки в цялата страна и чужбина. Физически магазин все още няма. Засега не планираме такъв, имаме партньори, с които работим и проявяват интерес да предлагат нашия бранд в техните магазини. За момента сме се спрели на такъв тип партньорство.

Как смятате да се развивате?

Плановете ни са брандът да стане целогодишен, чисто като облекло, защото в момента е насочен изцяло към зимния сезон. Имаме планове за пролетна колекция, която ще премине в по-олекотена за лятото и след това с пълна сила си хващаме зимния сезон и искаме да направим един кръг, който да не спира. Просто самият интерес ни провокира действията за напред.


Share Follow

Leave A Reply