“Това са трети по ред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат. Те изцяло провалиха ваксинационния календар. През изминалия ден има 178 починали от COVID-19”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес в Словения. “Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи повече от всички най-хубави ваксини от другите държави”, изтъкна Борисов.

По думите му има пълен провал и с миграционната политика – бежанските центрове са пълни. “Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева селитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите”, допълни лидерът на ГЕРБ.
“Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване”, каза още Борисов. По думите му “вследствие на корупцията на правителството на Румен Радев има 63,7% спад на чуждестранните инвестициите у нас.


Share Follow

Leave A Reply