„Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот. Намираме се в здравна, ценова и политическа криза“, коментира водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова пред жители на врачански села. В момента всички са притеснени от покачващите се цени, хаоса и нестабилността в държавата.


На Димитровден, който е и професионален празник на строителите, пътното строителство беше основна тема на разговор на срещата на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС с жители на Паволче. Петя Аврамова, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков коментираха ремонта на пътя Враца-Паволче-Челопек, който беше планиран и осъществен от правителството на ГЕРБ. Беше подновен изцяло водопроводът в Челопек и в централната част на Паволче.
„Спрени са ремонтите на голяма част от възложените над 100 км републикански пътища в областта, а фирмите и хората, които работиха, все още чакат плащане за свършеното”, коментира Петя Аврамова.
Липсата на фигурата на обединител на гражданите и политическите сили в тежък момент за държавата беше сред темите на разговор с жителите на Власатица. Румен Радев начерта разделителни линии между българите, вместо да ги обедини, беше мнението на хората.


„Надявам се, че след два провалени парламента хората ще направят разумен избор и ще подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с №32 в бюлетината, защото сме доказали, че можем да се справяме с кризи и да управляваме отговорно държавата. Вярвам, че ще подкрепят и кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева с №15, които могат да обединят българския народ. България има нужда от спокойствие, стабилност и единност“, добави Аврамова.
В рамките на деня кандидатите за народни представители инж. Петя Аврамова, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков присъстваха на храмов празник в село Челопек. Заедно с хората те се помолиха за здравето и добруването на жителите на Челопек и всички българи.


Share Follow

Leave A Reply