„Ние чакахме инициативните комитети да издигнат личности зад които българите да застанат. Затова и не издигахме партийна кандидатура. Доверихме се на ректорите. Гласувах срещу това тази полицейщина да спре. Не може ден преди изборите да вкарваш полиция в университетите, да компрометира опонента си – голям резил. Още по-голям резил ще бъде Радев да остане президент. Само за седмица успя да ни скара с всички ни съседи. Скара ни със Северна Македония, Турция“. Това каза лидерът на Бойко Борисов след като упражни правото си на вот. „Има реална заплаха за етническо напрежение и за мигрантска криза. Потресен съм от мълчанието на Христо Иванов и разни евроатлантици“, каза Борисов.

Той подчерта, че утре ще бъде изтеглен още половин милиард дълг. „Надявам се българите да проявят малко разум“, каза той.
„За съжаление и тази мръсна вода трябва да отече. Българите са свикнали да учат по трудния начин. Да си премиер е огромна отговорност, най-добронамерено им желая успех“, каза лидерът на ГЕРБ. Ниската избирателна активност той си обяснява с това, че хората са уплашени и стресирани от репресии на МВР.


Share Follow

Leave A Reply